INGLIZ TILINI IKKINCHI TIL YOKI CHET TILI SIFATIDA O’RGATISH VA UNING TEXNIKASI - N.N.Zubaydova,; Ismatillayeva Shahlo, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada ingliz tilini ikkinchi til yoki chet tili sifatida o’rgatish uchun hoxirgi kunda zarur bo’lgan sertifikatlar va ularning o’qitish texnikasi to’g’risida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan.