GIPOTALAMUS GORMONLARINING BIOKIMYOSI, TA’SIR MEXANIZMI - Rasulova Nilufar,; Abdusaidova Charos,; Sultonova Sabina,; Salimova Dildora, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada siz gipotalamus gormonlarining biokimyoviy xossalari, mexanizmlari haqida ma’lumotga ega bo’lasiz.