KICHIK MAKTAB YOSHDAGI O`QUVCHILARNING O`QISH TEZLIGINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Kadirova La’lixon Sagdullaevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida tushunib o‘qish mahorati, tez o‘qish texnikasi, o‘qishning tezlanishini assimilyatsiya qilish, bo‘g‘in va unli tovushga e’tibor qaratishni rivojlantirish haqida fikr yuritilgan.