BROYLER KROSSLARINI KULANGI ZOTLI XO’ROZLAR BILAN CHATISHTIRISH ORQALI AHOLI XONADONLARIDA TOVUQ GO’SHTI YETISHTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Davronov Baxtiyor Xasanovich,; Hasanov Humoyun To’ychi o’g’li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada “Ross-308” va “Cobb-500” krosslarining onalik shakli bilan “Kulangi” zotli xo’rozlar chatishtirildi. Tuxumlari inkubatorga ochirilib, Olingan F1 avlod jo’jalarining o’sish va rivojlanish ko’rsatgichlari o’rganildi va olingan natijalar keltirildi.