MASHINA SOZLIKDA ISHLATILADIGAN PLASTIK MATERIALLARNI CHO‘ZILISHI VA SIQLISHI NAZARIY ASOSLARINI O‘RGANISH VA BAHOLASH - Halimov Javohir Abdusamat o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Hozirgi payta sanoatda materillarni tanlash muxim ahamiyat kasb etadi materillarni cho‘zilishga, buralishga sinash va parametrlarni tanlash katta ro‘l o‘ynaydi. Shu sababdan mashinasozlik texnologiyasida materillarni koeffisientin aniqlash juda zarur xisoblanadi.O‘zbekistonda ham avtomobil sanoati,balki barcha ishlab chiqarish sanoatida materiallarning sutrukturasi katta ahamiyatga ega xisoblanadi.