MAMLAKATIMIZDA HARBIY JURNALISTIKANING VUJUDGA KELISHI VA UNING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Xusanova Laylo Jumaboy qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Bugungi shiddat bilan rivojlanib borayotgan zamonda jurnalistlarni o‘z o‘rnini topish va o‘z aytar so‘ziga ega bo‘lishi oson ish emas. Negaki, jurnalistlarning ijod erkinligi, so‘z erkinligi har doim ham o‘ziga bog’liq emas. Bugungi kunda jurnalistlardan siyosiy, ijtimoiy va iqtisodiy sohalardagi yangiliklarni kasbiy mahorat bilan bilan birgalikda chuqur idrok, teran fikr, ziyraklik va sergaklikni talab etadi. Bunda o‘z navbatida jurnalist ixtisoslashuvi ham alohida o‘ringa ega. Ushbu maqolada ham aynan jurnalist ixtisoslashuvi ya’ni harbiy jurnalistikaning mamlakatimizda vujudga kelishi va uning rivojlanish bosqichlari haqida to‘xtalib o‘tilgan