MAKEDONIYALIK ALEKSANDRNING HARBIY YURUSHLAR HARBIY FAOLIYATI HAQIDA - Jumoboyev Rashid Pirlapas o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola Aleksandrning harbiy faoliyati va harbiy yurushlari haqida ma'lumot beradi.