SHAXS PSIXODIAGNOSTIKASIDA PROEKTIV METODIKALARDAN FOYDALANISH - Xodjayeva Ozoda Rustam qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada shaxs hayotida qo’llaniladigan proektiv metodikalar haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.