GENETIK INJENIRIYA HAQIDA MA'LUMOT, REKOMBINANT DNK OLISH - Shohista Xo'jamova Eltayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada genetik injeniriya, Rekombinant DNK olish usullari va vektor molekulalar, genetik rekombinatsiya, genetik injeneriyaning rivojlanish tarixi, sun’iy sharoitda rekombinant DNK olish va genlarni klonlash haqida to'liq bayon qilingan.