KOMPYUTER GRAFIKASI: ADOBE PHOTOSHOP CC GRAFIK DASTURIDA TASVIR BILAN ISHLASHNING DOLZARBLIGI VA AHAMIYATI - Ro’ziyeva Anora Muhammadiyor qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Adobe Photoshop CC grafik muharriri, uning imkoniyatlari, unda ishlash asoslari, tasvir va rang asoslari, qavatlar, belgilashlar, tasvirni sozlash va o‘zgartirish, chizish, matn bilan ishlash, saqlash va eksport qilish to‘g‘risida batafsil ma’lumot keltirilgan.