SIYOSAT NAZARIYASI VA METODOLOGIYASI FANINING PREDMETI, MAQSADI VA VAZIFALARI - Nuraliyev Farrux, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada siyosat nazariyasi va metodologiyasi faniga kirish hamda uning predmeti, maqsad va vazifalari nima ekanligi korib chiqildi va siyosat nazariyasi bizga nima uchun kerak va nimaga xizmat qilishi haqida koʻrib chiqildi.