TAʼLIM MUASSASALARIDA INGLIZ TILI DARSLARIDA SO`ZLASHUV USLUBINI RIVOJLANTIRISH UCHUN METODLAR - Mo`ydinova Marjona Qahhorjon qizi,; N.N.Zubaydova.,; Sh.O.Mamayaqubova, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Hozirda, taʼlim muassasalarida til o`rganuvchilarga xorijiy tillarni o`rgatish juda ham muhim hisoblanadi va shunday chet tillaridan biri bu ingliz tili hisoblanib, u dunyo bo`yicha eng ko`p so`zlashiladigan tillardan biridir. O`qtuvchilar tomonidan o`rganuvchilarga, asosiy to`rt ko`nikma bo`yicha taʼlim beriladi, bulardan biri so`zlashuv uslubi hisoblanib, uning rivojlantirish davomiyligida o`qtuvchilarga ko`plab metodlar kerak bo`ladi. Ingliz tili, uning rivojlanish tarixi, xalq madaniyati va kundalik hayotini o'rganish nafaqat o`rganuvchilarning ingliz tilini o'rganishga qaratilgan faoliyati, va ijodiy qobiliyatlarini aniq hayotiy materiallar bo'yicha rivojlantirish shartlaridan biri sifatida qaralishi kerak, va shunday metodikalarni ba'zilarni ushbu maqola orqali yoritib beriladi.