O‘ZBEK TILIDA HARAKAT TARZI SHAKLLARINING FUNKSIONAL-SEMANTIK XUSUSIYATI VA TADQIQI - Eshmirzayev Bahodir Djo‘rayevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek tilida harakat tarsi shakllarining funksional-semantik maydon nazariyasi bilan bog‘liq qarashlar haqida fikr yuritilgan.