MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA QO’SHIQ JANRINING AHAMIYATI - Botirova Xilola Tursunbayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada musiqa madaniyati darslarida nota va matn bilan ishlash, samarali mashq qilish bosqichlari yoritib o‘tilgan. Musiqa san'atidagi sezgi, his-tuyg‘ular, temperament va qobiliyat kabi ijrochilik amaliyotidagi ahamiyati keltirib o‘tilgan.