ҲАРБИЙ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЎЗАРО МУНОСАБАТЛАРНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШДА МУЛОҚОТ ТАЛАБЛАРИ - Холиқова Дилнавоз Алиматовна; Мирзакаримзода Алишер Мирзовали (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Резюме: ушбу мақолада ҳарбий таълим жараёнида мулоқотнинг ўрни, уни инсонпарварлаштиришнинг ўзига хос талаблари таҳлил қилинган. Қардош халқларнинг мулоқот талабларидаги умумийлик ва унинг ижобий жиҳатлари борасида фикр юритилган. Ҳарбий таълим муассасасида курсантларнинг муомала маданияти, ўзаро муносабатларни такомиллаштириш омиллари ўрганилган.