QOBIZ HÁM JIRAWSHILIQ DÁSTÚRLERIN SAQLAW - Kamalova G.M.; Muratbaeva Ayzada Axmetovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotaciya: Bul maqalada jırawshılıq hám milliy muzıkanıń rawajlanıw basqıshları, XXI-ásirde jirawshılıq tarawı ushın jaratılıp atırǵan kóplegen imkaniyatlar, jánede YUNESKO shólkemi qaraqalpaq milliy sáz áspabı bolǵan Qobızdı reprezentiv dizimge kiriwi haqqında sóz etiledi.