ZAMONAVIY ADABIYOTDA PSIXOLOGIZM MUAMMOLAR VA YONDASHMALAR - Inoyatova Iroda, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Maqolada zamonaviy adabiyotshunoslikdagi psixologizm muammosi ko'rib chiqiladi. Bu jihat turli tomonlardan ko'rib chiqiladi.