ЁШ БОЛАЛАРНИНГ АДАБИЙ ЎҚИШ ДАРСЛАРИДА ИЖОДИЙ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Аҳинжанова Матлуба (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Ушбу мақола мактаб ўқувчиларининг ижодий қобилиятларини ривожлантириш муаммосига бағишланган. Мақолада адабий ўқиш дарсларида ижодий қобилиятларни ривожлантириш усуллари ва усуллари муҳокама қилинади. Мақоладаги материалдан бошланғич синф ўқитувчиси, адабиёт ўқитувчиси ёки филология факультети талабаси ишида фойдаланиш мумкин.