CHET TILLARINI O’QITISHDA BILIM VA KO’NIKMALARNI UYG’UNLASHTIRISHNING AHAMIYATI - Mamajanova Maxbuba Mirzayevna; Rаimjоnоvа Fеruzа Sоbir qizi; Hakimova Gulxumor Yorqinjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy tillarni o’rgatishda bilim va ko’nikmalarni uyg’unlashtirib, turli xil metodlar va usullarni birlashtirgan holda foydalanish o’zlashtirish samaradorligini yuqori darajada o’sishiga olib kelishi haqida fikr yuritilgan.