FIZIKA FANIDAN LABORATORIYA MASHG’ULOTLARINI O’TKAZISH METODIKALARI - O’rinboyeva Kumushoy Sultonbek qizi; Soibjonova Shahrizoda Sanjar qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Laboratoriya mashg’ulotlarini o’tkazish orqali o’quvchilarni fizika faniga qiziqtirish,ilmiy dunyoqarashini,ijodiy qobiliyatini o’stirish va laboratoriya mashg’ulotlari orqali nazariy bilimlarni amaliyotda mustahkamlab borishning o’rni beqiyos ekanligi ushbu maqolada ko’rsatib berilgan.