AGROKIMYO MUTAXASSISLIK FANINI O‘QITISHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Sh.M.Turdimetov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ma’lumki fanlarni, ayniqsa mutaxassislik fanlarini o‘qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish yaxshi samara beradi. Ushbu maqolada Agrokimyo mutaxassislik fanidan ayrim mavzularni o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish yuzasidan fikr bildirilgan. Bunda pedagogik texnologiyalarni qo‘llashda fan va mavzuning o‘ziga xosligi hisobga olinishi taklif etilgan.