GARRI POTTER VA CHALAZOT SHAHZODA ASARI TARJIMASIDAGI TRANSFORMATSIYALAR TAHLILI - Inog’omjonova Robiya Rustamjon qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Ushbu maqola Garri Potter va Chalazot shahzoda asaridagi transformatsiya turlarini keng yorigan. Maqolani o'qish davomida leksik, grammatik, hamda stilistik ma'no turlari haqida ko’pgina ma’lumotlarga ega bo'lasiz. Bundan tashqari tahlilda berilgan transformatsiya misollri, bu tarjima turlarini yanada yaxshiroq tushunish imkonini beradi.