XALQ O‘YINLARI VOSITASIDA MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALARNI MA‘NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASH - Jumaniyazova Zlixa Reymovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотaция: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarini va maktabgasha katta uoshdagi bolalagni ta‘lim standagtlagi, o‘quv dastuglagi asosida mantiqiu fikglashga, amaliu ko‘nikmalagni shakllantigishga, big so‘z bilan autganda, ulagni maktabga tauuoglashga o‘ggatish maqsadga, ularning yechimlari hamda amaliyotga keng tadbiqi yoritib beriladi.