TALABALARNI TADQIQOTCHILIK FAOLIYATIGA TAYYORLASHDA XORIJIY TAJRIBALAR - Namazbayeva Lola Zakirovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Talabalarni tadqiqotchilik faoliyatiga tayyorlashda xorijiy tajribalar tahlili hozirgi kunda juda dolzarb. Xorijiy tajribalardan foydalanish talabalarning o‘quv-tadqiqot faoliyati atrof-olam va jamiyat to‘g’risidagi bilimlarni mustahkamlaydi, dunyoqarashini milliy va umuminsoniy qadriyatlar asosida shakllantirdi, kasbiy faoliyatga ijobiy munosabat uyg’otish bilan birga maqsadni belgilash, mantiqiylik, samarali diagnostik ishlarni olib borishda muhim o‘rin tutadi.