BO‘LAJAK TARBIYACHILARNI KASBIY MOSLASHTIRISH OMILLARI VA SHART-SHAROITLARI - Sultansaidova Mushtariy Аbzalxanovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada bo‘lajak tarbiyachilarni kasbiy moslashtirishga qo‘yiladigan zamonaviy talablar, kasbiy moslashuvchanlikni shakllantirishning pedagogik-psixologik aspektlari, shuningdek, bo‘lajak tarbiyachilarni kasbiy moslashtirish jarayoni bosqichlar haqida yoritib beriladi.