O‘ZBEKISTONDA INKLYUZIV TA’LIMNING YO‘LGA QO‘YILISHI - Temirov Abdumalik Ikrom o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Maqolada inklyuziv ta’limning yurtimizdagi huquqiy-me’yoriy asoslari, inklyuziv ta’lim sohasida davlatimiz tomonidan olib borilayotgan siyosat, imkoniyati cheklangan insonlarni ta’lim sohasiga integratsiya qilish usullari, xalq ta’limi tizimida inklyuziv ta’limni rivojlantirishning pedagogik mohiyati tahlil qilingan.