O’ZBEKISTON MINTAQASIDAGI EKOLOGIK MUAMMOLAR VA ULARNI HAL ETISH YO’LLARI - Lutfullayeva N.B.,; Abdihakimov B.I.,; Mamatmo’minov O.M., (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolamizda Respublikamizda hozirgi kundagi ekologik muammolar va ularni hal etish uchun keng ko’lamda olib borilayotgan chora tadbirlar, Respublikamiz hududlarida, hususan Toshkent shahridagi havoni ifloslanishini keltirib chiqarayotgan sabablarni bartaraf etish. Orol va orol bo’yidagi muammolariga yechim toppish uchun Prezidentimiz tomonidan chiqarilgan qarorlarni amalda qo’llash chora tadbirlari yoritiladi.