YANGI O‘ZBEKISTONDA UCHINCHI RENNESANS G‘OYASINI SHAKLLANTIRISHNING DOLZARB MUAMMOLARI - Jabborova Sayyora Muhammadqobilovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatisya. Ushbu maqolada Yangi o‘zbekistonda uchinchi rennesans g‘oyasini shakllantirishning dolzarb muammolari, shu bilan birga mamlakat rivojlanishiga ta’sir o`tkazib kelayotgan ayrim muammolar, xalqimizning mafkuraviy immunitetini shakllantirishga qaratilgan g`oyalar va ularni amalga oshirishda e’tibor beriladigan jihatlarin haqida so`z boradi.