HAMKORLIKDA O`QITISHNING TA’LIM MUASSASALARIDA QO`LLASH MASALALARI - Maxamatova Sharofat Qudratovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Zamonamiz kundan-kunga rivojlanib, yangidan-yangi o`zgarishlar innovatsiyalar hayotimizga kirib borar ekan pedagogika fani va amaliyoti ham har doim rivojlanib, yengi pedagogik texnologiyalar bilan boyib boradi. Shaxs ongini rivojlanishida hissa qo`shuvchi ma’naviy-ma’rifiy manbalar ham hozirgi zamon talab va ehtiyojlarini nazarda tutgan holda takomillashmoqda. Pedagogikada hamkorlikda o`qitishni qo`llash sinf jamoasini va auditoriyani muvaffaqiyatlikda birgalikda faol aqliy mehnat qilishga undaydi va yangi bilimlarni o`zlashtirishga samarali xizmat qiladi.