BOZOR IQTISODIYOTIGA O'TISH DAVRI VA UNING BOSQICHLARI HAMDA XUSUSIYATLARI - Malikov Sharifjon O’ktam o’g’li; Akbarova Laylo Upashevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Anonatsiya: Bozor iqtisodiyotining mazmuni va uning asosiy belgilari, bozor vazifalari va tuzilishi, bozorning turlari, va iqtisodiy afzalliklari.