INGLIZ TILI DARSLARIDA O`QUVCHILARNING LUG`AT BOYLIGINI OSHIRISHDA QO`LLANILADIGAN INTERFAOL USULLAR - Maftuna Khotamova Xoliqul qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola talabalar o'rtasida ingliz tilini o'rganishni kuchaytirish uchun qo'llaniladigan interaktiv usullarni o'rganib chiqadi, ularning yaxshilangan aloqa va martaba istiqbollari orqali boylikni oshirish imkoniyatlarini ta'kidlaydi. Maqolada interfaol tillarni o'rganish usullari bo'yicha adabiyotlar o'rganiladi, amaliy yondashuvlar taqdim etiladi va natijalar, ularning talabalar uchun ta'siri muhokama qilinadi. Muhokama ushbu usullarning afzalliklari va cheklovlarini qamrab oladi va keyinchalik amalga oshirish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.