ILMIY, TEXNIKAVIY VA BADIIY IJOD ERKINLIGI HAMDA INTELLEKTUAL MULK HUQUQI VA QONUN BILAN MUHOFAZA QILINISHI - Egamberganov Abbos Rustam o’g’li; Inagamova Mafura Muxtarxanovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: intellektual mulk - ijodiy aqliy faoliyat mahsuli. Ixtirochilik va mualliflik obʼyekti huquqi majmuiga kiruvchi, fan, adabiyot, sanʼat va ishlab chiqarish sohasida ijodiy faoliyatning boshqa turlari, adabiy, badiiy, ilmiy asarlar, ijrochi aktyorlik sanʼati, jumladan ovoz yozish, radio, televideniye asarlari, kashfiyotlar, ixtirolar, ratsionalizatorlik takliflari, sanoat namunalari, kompyuterlar uchun dasturlar, maʼlumotlar bazasi, nou-xauning ekspert tizimlari, tovar belgilari, firma atamalari va boshqa aqliy mulk obʼyektlariga kiradi.