BADIIY MATNDA UCHROVCHI JUFT SO’ZLARNING LEKSIK - SEMANTIK TAHLILI - Mamarasulova Iroda, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu tadqiqot ishimizda juft so’zlarning badiiy matndagi leksik-semantik tahlili keltirilgan bo’lib, biz juft so’zlarning ma’no anglatmaydigan qismi mavjud degan fikrning qanchalik to’g’ri yoki noto‘g‘ri ekanligi haqidagi fikrlarimizni keltirganmiz.