DAVLAT XIZMATI BILAN BOGʻLIQ NIZOLARNING KELIB CHIQISH ASOSLARI - Begimbetova Akmaral Yerjanbekovna,; Inagamova Mafura Muxtorxanovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Davlat xizmati, davlat xizmatchilari, ularning huquqiy maqomi va javobgarlik doirasi va ularning huquqiy jihatdan kafolotlari atroflicha muhokama qilingan.