QISHLOQ XO‘JALIGI TARMOG‘INING MAMLAKATIMIZ IQTISODIYOTIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - G’aybullayev Jasurbek Lutfullo o’g’li; Akbarova Laylo Upashevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi tarmog‘ining mamlakatimiz iqtisodiyotidagi o‘rni ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, bu sohani rivojlantirish bo‘yicha Prezidentimiz tomonidan qabul qilingan qarorlarga ham to‘htalib o‘tilgan.