MA’NAVIYAT VA UNING KASBIY FAOLIYATGA TA’SIRI - Shirbacheeva Gulchexra Shakirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada ma’naviyat va uning kasbiy faoliyatga ta’siri haqida fikr mulohozalar berilgan.