НАЗАРИЙ ВА АМЛИЙ СЕМИНАРЛАР МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТЛАРИДА ТАЪЛИМ САМАРАДОРЛИГИ ГАРОВИДИР - Ризаева Хусния Убаевна; Рахимберганова Муножат Музаффар қизи (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада мактабгача таълим ташкилотида ўтказиладиган назарий ҳамда амалий семинарлар ва уларни ташкил этиш йўллари ҳамда самараси ҳақида бўлиб, мақола орқали мактабгача таълим ташкилоти методистлари учун тавсия сифатида берилган.