QISHLOQ XOʻJALIKLARIDA SUV RESURSLARIDAN FOYDALANISHDA INNOVATSIYALARNI QOʻLLASHNING IQTISODIY SAMARADORLIGI - Bahranov Sanjar Abdisodiq o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola qishloq xo'jaliklarida suv resurslarini boshqarish bo'yicha innovatsion amaliyotlarning iqtisodiy ta'sirini o'rganadi. Tadqiqot texnologiya va barqaror qishloq xo'jaligi amaliyotidagi yutuqlar suvdan foydalanish samaradorligini oshirishi va oxir-oqibat fermerlar uchun xarajatlarni tejashga olib kelishi mumkinligini o'rganadi. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish, qo'llanilgan usullar, olingan natijalar va o'tkazilgan munozaralar orqali ushbu maqola qishloq xo'jaligida suv resurslarini boshqarishning innovatsion strategiyasini qabul qilishning moliyaviy afzalliklarini yoritishga qaratilgan.