КАМҚОНЛИК КАСАЛЛИГИДА ИШЛАТИЛАДИГАН ДОРИ ВОСИТАЛАРИНИНГ КИМЁBИЙ ТАРКИБИ ВА УЛАРДАН САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШ УСУЛЛАРИ - Қўшақов Дониёр Абдумуталoвич; Бадалбоева Дилором Собиржоновна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада камқонлик касаллигида ишлатиладиган дори воситаларининг кимёвий таркиби ва улардан самарали фойдаланиш усуллари, шунингдек тиббиётда ишлатиладиган айрим синтетик дори воситаларинг кимёвий таркиби хақида маълумотлар келтирилган.