ZARDUSHTIYLIK TALIMOTI BO’YICHA DUNYO OLIMLARINING ILMIY IZLANISHLARI - Nurumaxamatova Zilola Tohir qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zardushtiylik dini xususan “Avesto” kitobining dunyo olimlari tomonidan o’rganilishi va shu sohada olib borilgan ilmiy izlanishlar yoritib berilgan