BOLALARNING SOG’LOM RIVOJLANISHIDA SPORT MASG’ULOTLARI XUSUSIDA - Toʻlibayeva Nazokat Davronbek qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Maqolada, bolalarda sport mashg’ulotlariga jalb qilish, bolalarning sog’lom rivojlanishida sport va gimnastika mashqlarining ahamiyati haqida so’z yurutilgan.