INGLIZ TILINI O‘QITISHDA KOMMUNIKATIV KOPETENSIYANI INTEGRATSIYA QILISH YO‘LLARI - Nusratullayeva Farzona Izzatulloyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Ingliz tilini o‘qitishda kommunikativ hompetensiyani integratsiya qilish haqida fikir yuritilgan.