YABAN” ROMANIDAGI O‘ZLASHMALARDA METAFORA, METANIMIYA VA SINEKDOXA ORQALI KO‘CHISI - Hoshimov Akmal Sadullayevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada turk tili grammatikasidagi o‘zlashmalar hamda ma’no ko‘chish hodisalari “Yaban” romani misolida tahlil etilgan.