MA’MURIY JAVOBGARLIK TOʻGʻRISIDAGI QONUN HUJJATLARI VA UNING YUZAGA KELISH PRINSIPLARI - Mansurov Arslon Askarovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ma’muriy huquqbuzarlik toʻgʻrisidagi ishlar huquqbuzarlik toʻgʻrisidagi ish koʻrilayotgan vaqt va joyda amal qilib tutgan qonun hujjatlari asosida yuritiladi.