Tinchlik va insoniyatning xavfsizligiga qarshi jinoyatlar va ularning bugungi kundagi yechimlari. - Yulchiyev Bahodirjon Zokirovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Tinchlik va insoniyat xavfsizligi — har bir jamiyatning asosiy qadriyatlari. Biroq, zamonaviy dunyoda tinchlik va xavfsizlikka tahdid soluvchi jinoyatlar ko'paymoqda. Ushbu jinoyatlar nafaqat individual shaxslar, balki butun jamiyatlar va davlatlar uchun jiddiy xavf tug'diradi. Ushbu maqolada tinchlik va insoniyat xavfsizligiga qarshi jinoyatlar, ularning turlari va bugungi kunda mavjud bo'lgan yechimlar haqida so'z yuritamiz.