Cho‘l landshaftlaridagi biologik resurslardan samarali foydalanish(Markaziy Farg‘ona cho‘llari misolida) - Solijonov Shahboz Zafarjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Markaziy Farg‘onaq cho‘llarida sodir bo‘ladigan tabiiy geografik jarayonlar, ulardan samarali foydalanish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.