RUHIY RIVOJLANISHI SUSTLASHGAN BOLALARNI KORREKSION-PEDAGOGIK VA RIVOJLANTIRISH ISH YO’NALISHLARI - Ergasheva Shoira To’lkinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ruhiy rivojlanishi sustlashuvining kelib chiqish sabablari,turlari hamda ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalarni korreksion-pedagogik va rivojlantiruvchi ish yo’nalishlari yoritib berilgan.