MAKTABGACHA TAYYORLOV GURUHI TARBIYALANUVCHILARIDA IJTIMOIYLASHUV OMILLARI VA VOSITALARI - Jumaboyeva Ruxsora Ergashboy qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbub maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyalanuvchilarining ijtimoiylashuvida yetakchi bo’lgan omillar haqida ma’lumot berilgan.