QO’LDA BAJARILADIGAN TIKUVCHILIK ISHLARI UCHUN ISHLATILADIGAN JIHOZLAR: TIKUVCHILIK ISHLARINI QO’L ASBOBLARI - Hamraqulova Anorxon Fazliddinovna; Abduraxmonova Moxiraxon Ortiqovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: O 'zbekiston Respublikasining bozor iqtisodiyoti rivojlanishi uni boshqarayotgan mutaxassislarning malakasi, tajribasi, boshqaruvchanlik qobiliyati kabi qator omillaiga boqliq. O'zbekistondagi tikuvchilik sanoati aholini sifatli va bejirim kiyim-kechaklar bilan ta’minlashi lozim, chunki insonyatida eng zarur narsalardan birinchisi oziq-ovqat bo'Isa, ikkinchisi kiyim-kechakdir. U insonlarning badanini atrof-muhit ta’siridan saqlash va ularning go'zalligini ta’minlashga mo' Ijallangan.