O‘ZBEKISTON MUSTAQILLIGINING 33-YILLIGI “BIR BO‘LSAK – YAGONA XALQMIZ BIRLASHSAK-VATANMIZ” - Muxamadaliyev Islomjon Topvoldi oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada O'zbekiston mustaqilligining 33-yilligi munosabati bilan mamlakatimizda amalga oshirilgan islohotlar, milliy birlik va birdamlikning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. “Bir bo‘lsak – yagona xalqmiz, birlashsak – vatanmiz” shiori ostida xalqimizning birligi va mustaqillik yillarida erishilgan yutuqlar tahlil qilinadi. Mustaqillik yillarida amalga oshirilgan islohotlar va ularning natijalari yoritilib, kelajakdagi maqsad va rejalar bayon etiladi.